Život vzhůru nohama - Platt, Jo, 1968- (Ikar, 2015)
Když třicetiletou Rosalind zanechá její snoubenec bez vysvětlení před oltářem, zdá se jí, že život pro ni skončil. Zanedbávání práce se u Ros brzy zvrhne v nonstop sólo alkoholový večírek. Teprve nové prostředí St Albans, kam se Ros přestěhuje z Londýna, by pro ni mohlo být místem pro nový život.