Tajemství abatyše z Assisi - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Hříšní lidé Království českého (MOBA), 2015)
Historický detektivní román z doby vlády Přemysla Otakara II., ve kterém svůj důvtip opět dokazuje královský prokurátor Oldřich z Chlumu.