Jařmo, parkán, trdlice, aneb, výkladový slovník historických pojmů, které upadají v zapomnění - Vondrušková, Alena, 1955- (Grada, 2011)
Jednotlivá hesla slovníku, doprovázená fotografiemi, vysvětlují funkci i způsob používání předmětů a zařazují je do historického kontextu...