Poslední nádech - Clarke, Lucy (Grada, 2015)
Devětadvacetiletá Eva několik měsíců po svatbě zjišťuje, že její manžel Jackson nebyl tím, kým tvrdil, že je, a uvědomuje si, že se zamilovala muže, kterého vlastně vůbec neznala.