Hravá škola kreslení - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Hravá škola, 2014)
Chceš být malířem? Rád by ses naučil kreslit zvířátko, postavu nebo třeba auto? Jak snadné! Připrav si tužky, pastelky a barvy, otevři tuto knížku a seznam se s Klárkou a její maminkou, které ti předvedou, že zvládnout jednoduchou kresbu není vůbec těžké.