Hravá škola : hříčky se slovíčky - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Grada, 2014)
David s Adélkou jsou nemocní, a tak jim hrozí nuda. Naštěstí je tady tatínek, který umí vymyslet ty nejlepší slovní hry na světě. Už jste někdy skládali novoslovo nebo cvičili veršovací rozcvičku?