Pohádkov - Čechura, Jaroslav, 1952- (Krigl, 2009)
Knížka Pohádkov je určená pro malé čtenáře i jejich rodiče a prarodiče, pro krásné usínání a hezké sny, které se někdy mohou i naplnit. Najde náš malý hrdina Dáda to, co mu nejvíce schází? Cestou Pohádkovem i poznáním ho provází nečekaný kamarád.