Dva kroky od stínu - Ptáčková, Jindřiška (Původní česká detektivka, 2014)
Kdo a proč zavraždil mladou ženu dva týdny před svatbou? Kupodivu - s vrahem se seznámíme už v první čtvrtině příběhu. Komu se ho podaří odhalit?