Super komiks : 250 stran super zábavného čtení - Disney, Walt, 1901-1966 (Disney, 2014)
Dozvíte se, jak se snažil Donald působit zodpovědně, aby si zasloužil místo dědice svého bohatého strýčka, a co musel podstoupit na kurzu přežití, jak se Skrblík ocitl na nehostinném místě s Magikou a byl donucen s ní spolupracovat, a že i Černý Pet má svou zlodějskou čest a smysl pro morálku.