Boty do nebe - Pospíšilová, Jarmila, 1965- (MOBA, 2012)
Poklidná idyla v Kapličkách i okolních vesnicích je však narušena, když náhle zemře místní knihovnice a kronikářka a její kamarádka. U obou se na první pohled zdá, že příčinou smrti bylo selhání srdce...