Velká kniha her - Gato, Martin (Hrátky, 2015)
Kniha přináší přes 800 různých her pro děti malé, velké i dospělé, do místnosti, auta i do přírody, hry s pomůckami i bez nich, hry klasické i neznámé, hry na pohyb, přemýšlení, postřeh i paměť.