Dům v Cornwallu - Fenwick, Elizabeth (Brána, 2015)
Čerstvě ovdovělá malířka Maddie využívá příležitosti opustit Londýn a přestěhovat se do domu v Cornwallu, který jí za záhadných okolností odkázala zcela neznámá osoba. Maddie doufá, že společně s nevlastní dcerou Hannah začne na klidném anglickém venkově nový život.