Říjnový seznam : krimiromán psaný od konce k začátku - Deaver, Jeffery, 1950- (Domino, 2015)
Začátek tohoto neobyčejného krimirománu najdeme vlastně na jeho konci. Gabriela McKenzieová zoufale čeká na zprávy o své unesené šestileté dcerce. Konečně se otevřou dveře. Do místnosti ale nevstoupí policie ani vyjednavač. Je to únosce a v ruce drží zbraň. Ještě před dvěma dny vedla Gabriela normální život. Jak je možné, že se všechno najednou takhle zvrtlo?