Ve stínu trůnu - Fremantle, Elizabeth (Beletrie (Jota), 2015)
Osudy dvou sester, jež mají k nástupnictví stejně hrozivě blízko jako jejich nejstarší sestra lady Jana Greyová, popravená po pouhých několika dnech na královském trůnu.