Klid před bouří - Howard, Linda, 1950- (Alpress, 2015)
Válečný veterán Dare se v Montaně začne živit jako průvodce divočinou. Stejnou živnost má i Angie, jeho krok jí bere zákazníky. Při jedné výpravě po stopě nebezpečného medvěda někdo chladnokrevně zabije jejího klienta a Angie se dá na útěk. Dare právě táboří poblíž, přispěchá jí na pomoc – a oba společně čelí jak rozzuřené šelmě, tak nevyzpytatelnému vrahovi.