Najděte mě : 10 let ve spárech zvráceného únosce - Knight, Michelle (Klokan (Alpress), 2015)
Psychopat Ariel Castro unesl, věznil, týral a znásilňoval Michelle přes deset let. Jako další unesl Amandu a pak čtrnáctiletou Ginu. Dívky zažívají nepředstavitelná muka. Když mu Amanda porodí dítě, věznitel ji prohlásí za manželku a poněkud poleví v ostražitosti. Jednou je zapomene připoutat, a tak se zuboženým dívkám podaří pekelné vězení opustit