Osudná třináctka - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2015)
Detektivka Lindsay Boxerová se raduje ze spokojeného života čerstvé maminky, podporované milujícím manželem a věrnými přítelkyněmi. Zhatí to jedna jediná fotografie, kterou obdrží od FBI. Vyšinutá psychopatka Mackie Moralesová je ta nejnebezpečnější osoba, s níž se kdy Ženský vyšetřovací klub setkal. Lindsay s kolegyněmi ji musí najít dřív, než si ona najde je... Nakladatelská anotace.