Hledání vytouženého dne - Probst, Jennifer (Světový bestseller, 2015)
Kate Seymourová vlastní velmi úspěšnou seznamovací agenturu a nadto má zvláštní dar vycítit, kdy se ve vzduchu vznáší skutečná láska. To jí ale v nejmenším nepomůže, když do agentury vtrhne rozezlený právník Slade Montgomery. Tvrdí, že její podnik je podvod.