Chybíš mi - Coben, Harlan, 1962- (Světový bestseller, 2014)
Na začátku to vypadalo jen jako obyčejná profilová stránka tak jako spousta jiných na internetové seznamce. Kat Donovanová, osamělá policistka newyorského sboru, dostala předplatné na tenhle web od své kamarádky Stacy. Ale pak si Kat lépe prohlédne fotografii muže, který ji zaujal, a najednou jako by její svět kolem ní i v ní vybuchl. Ze snímku na ni hledí její bývalý snoubenec, Jeff, který jí zlomil srdce a kterého osmnáct let neviděla. Pak ji však osloví mladičký Brandon, který tvrdí, že jeho matka zmizela a že v tom má prsty Jeff. A z minulosti se začnou vynořovat nejen Jeffova tajemství, ale i znepokojivé otázky týkající se všech lidí, které kdy Kat milovala...