Mysterium tremendum - Rainer, Sebastian, 1940-1973 (Panteon, 2015)
Nový objev českého undergroundu 70. let! Příběh se odehrává v 70. letech v Beskydech. Mladý výtvarník způsobí autonehodu, která ničivě dopadá na obyvatele vesnice i umělcovu psychiku. Román zaujme fanoušky filmů Davida Lynche a románů Stephena Kinga. Z české tradice navazuje na Ladislava Klímu či Gustava Meyrinka.