Patchwork & quilting : jak na to : více než 300 rad, návodů a výrobních tajemství - Briscoe, Susan (Jak na to (Metafora, 2014)
Bohatá nabídka technických postupů a užitečných nápadů ve formě srozumitelných návodů. Názorné ilustrace a fotografie vysvětlující patchworkové a quiltovací techniky,