Romantické fleurogami : květy z kulatých papírů - Täubner, Armin, 1969- (Topp, 2012)
Květy fleurogami v jejich rozmanitosti se těší velké oblibě. Nádherné květy nikdy neuvadnou a jsou stále krásnou ozdobou vašeho interiéru. Díky přesným popisům skládání se vám vše jistě podaří.