Sněhová královna - Cunningham, Michael, 1952- (Světová knihovna, 2015)
Drobnokresba několika lidských osudů, která dává čtenáři nahlédnout do atmosféry newyorské umělecké společnosti. Sledujeme dva bratry, Tylera a Barretta, kolem nichž krouží jejich přátelé, milenci a partneři, kteří stále věří, že není pozdě, že jednou najdou svou “sněhovou královnu” a dostanou od ní to, po čem touží...