Bílá smrt : příběh legendárního odstřelovače Zimní války Sima Häyhäho - Sarjanen, Petri (Arma & Musae, 2015)
Životní příběh legendárního finského odstřelovače Sima Häyhäho, nenápadného, drobného chlapíka, který za Zimní války se Sovětským svazem výrazně zasáhl do těžkých bojů o řeku Kollaa.