Carova tajná dcera - Laam, Jennifer (Práh, 2015)
Příběhy tří žen - Veroniky, Leny a Charlotty, jejichž osud je spjat s možným dědicem ruského trůnu a rodem Romanovců. Veronika je ctižádostivá historička žijící v současném Los Angeles, která potká záhadného muže, možného dědice ruského trůnu. Když se pustí do pátrání, začnou ji pronásledovat duchové její vlastní minulosti..