Co kdyby? : vážné vědecké odpovědi na absurdní hypotetické otázky - Munroe, Randall, 1984- (Práh, 2014)
Kniha nabízí překvapivé odpovědi na důležité otázky, na které vás nejspíš nikdy ani nenapadlo se zeptat. Obsahuje výběr nejoblíbenějších odpovědí z blogu What If?, spousta otázek (51 procent!) je ale nová a poprvé zodpovězená až zde.