Čas mezi šitím - Dueňas, María, 1964- (Jota, 2014)
Strhující román o zdánlivě obyčejné ženě, která využije svůj talent a odvahu, aby se proměnila v prestižní krejčovou a později v tajnou agentku pracující pro Spojence za druhé světové války...