Hra lží. - Shepard, Sara (BB/art, 2015)
Moje znovunalezená sestra-dvojče Emma žila celé měsíce můj život a snažila se vyřešit mou vraždu. Odkryla ta nejskrytější tajemství mých přátel i rodiny a podařilo se jí rozplést mou spletitou minulost. Jen pokud jde o dopadení mého vraha, neustále bloudí ve slepých uličkách.