Kolosální cesta ke Koloseu : a další cyklocesty po Evropě : Moldavsko, Kurská kosa, Britské ostrovy, Malta - Martinec, Milan (Cykloknihy, 2015)
Kniha Milana Martince pojednává o jeho čtyřech velkých výpravách na kole, které uskutečnil v průběhu posledních čtyř let.