Letopisy Vukogvazdské družiny. - Kravčík, Jan, 1978- (Gorgona, 2015)
Ani po Orlohoru nemají Vukogvazdští čas na odpočinek. Doprovázejí kudúcké kupce po cestách drangenských společně s jejich zbrojnou skupinou - třemi sličnými děvami. Stezky jsou to záludné, mnohá nebezpečí i bestie na nich číhají. A jak se říká - kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Ať už v podobě krvelačné strigy, zákeřné harpyje nebo hubaté holky.