Městečko Pines - Crouch, Blake, 1978- (Beletrie, 2013)
Tajný agent přijíždí do městečka, aby pátral po dvou pohřešovaných federálních agentech. Dojde k několika událostem, které ho zavádí dál od světa, který zná.