Nevinnost - Koontz, Dean R. 1945- (BB/art, 2014)
On žije sám pod velkoměstem, zcela mimo lidskou společnost; kdyby ho někdo zahlédl, znamenalo by to pro něj smrt. I ona se v ústraní skrývá před smrtelným nebezpečím. Přesto mezi nimi vznikne pevné pouto. Ne náhoda, ale osud je naštěstí svedl dohromady ve světě, jehož den zúčtování se kvapem blíží.