Sladké časy - Wilson, Jacqueline, 1945- (BB/art, 2015)
Opal Plumsteadová možná není žádná krasavice, ale zato je velmi inteligentní. Je stipendistkou na soukromé střední škole a sní o studiu na univerzitě. Její sny se však náhle rozplynou, když jejího otce zavřou do vězení. Čtrnáctiletá Opal musí začít pracovat v továrně Fairy Glen, kde se vyrábějí sladkosti - ale zdaleka neprožívá sladké časy.