Letopisy Vukogvazdské družiny. - Kravčík, Jan, 1978- (Gorgona, 2013)
Prastarý Vlčí hvozd je místo nehostinné a tajemné, kterému se soudný člověk zdaleka vyhne. Přesto se skalní tvrz v hloubi lesa stala domovem pro nesourodou pětici dobrodruhů. Mysleli si, že ve Vukogvazdu přečkají zimu, ale krutě se přepočítali.