Stanice Zodiak - Harper, Tom, 1977- (BB/art, 2015)
Kdo vraždí vědce za polárním kruhem? Vyčerpaný člověk, kterého našla loď Pobřežní stráže USA na pláních Arktidy, jel čtyři dny stovky kilometrů na lyžích, aby živým objasnil, proč zahynula celá posádka vědecké stanice Zodiak a proč ona sama vyletěla do povětří. Kapitánovi lodi Terra Nova se na jeho vyprávění něco nezdá. Je neznámý skutečně tím, za koho se vydává?