Muchachas : [mučačas]. - Pancol, Katherine, 1954- (Beletrie (Jota), 2015)
Muchachas jsou zpět! Po krátkém představení v prvním díle se na scénu vrací Hortense Cortesová s ambiciózním projektem: založit vlastní návrhářskou firmu. Podaří se jí uspět? Její přítel, klavírista Gary, se vrhá do vzrušujícího dobrodružství se spolužačkou Calypso Munezovou, dívkou nevzhledného zevnějšku, která je však virtuózní houslistkou vyzařující vnitřní krásu. Budou mít při společném vystoupení úspěch? Na druhé straně Atlantiku čelí Joséphine Cortesová svým úzkostem: na popud mladší dcery se vrátila z Londýna do Paříže, prožívá citové zklamání a při přednáškách v Lyonu ji sleduje neznámý muž..