Nový průvodce přírodou - zvířata a rostliny - Eisenreich, Wilhelm (Beta :, 2011)
V knize je popsáno celkem 900 druhů rostlin, hmyzu, ryb, ptáků, plazů, obojživelníků i savců naší přírody a doplněno 1350 kvalitními fotografiemi.