Okamžik všeho - King, Shelly (Host, 2015)
Nezaměstnaná IT specialistka, krachující antikvariát, stará kniha a láska dvou lidí, kteří se osobně nikdy nesetkali... Život Maggie Duprésové je vzhůru nohama. Propustili ji z firmy v Sillicon Valley a ona je teď "nedobrovolně odloučená od výplaty". Podle matky Maggie selhala, protože se neprovdala a teď je bez práce. Maggie se před problémy ukrývá v antikvariátě Dragonfly, který je na tom podobně jako ona. Když otevře starý potrhaný výtisk Milence lady Chatterleyové, najde v něm okouzlující vášnivé vzkazy dvou lidí, kteří se nikdy osobně nepotkali.