Konec prokrastinace : [jak přestat odkládat a začít žít naplno] - Ludwig, Petr (Briquet, 2013)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti