Labyrinty světa, aneb, O cestách ze zmatků světa do ráje srdce - Cílek, Václav, 1955- (Albatros, 2014)
Čtenář má možnost prstem či ve fantazii procházet a proplouvat jedinečnými dvoustrannými ilustracemi, anebo se začíst do zasvěceného průvodního textu Václava Cílka, který je fenoménem labyrintů fascinován již dlouhá léta. A současný svět jako by se k principu labyrintů znovu vracel...