Brno stalinistické. průvodce městem - Brummer, Alexandr (Host, 2015)
Netradiční průvodce připomíná čtenářům temné období stalinismu, které zásadně proměnilo nejen samotné město, ale i jeho obyvatele. Představuje více než padesát míst, seřazených na časové ose od Vítězného února po dozvuky kultu osobnosti.