Logopedické hádanky : veršované doplňovačky k procvičování výslovnosti - Havlíčková, Jana (Portál, 2014)
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit. Dvouřádkové hádanky tvoří mezistupeň mezi nácvikem slova a básničky.