Nebezpečné tajemství - Bradford, Barbara Taylor, 1933- (Alpress, 2015)
Hrabě Charles vkládá do své krásné dcery Daphne velké naděje. Dívka se má výhodně provdat a rodinu tím společensky povznést. Jeho sny vezmou za své ve chvíli, kdy dívku přepadnou a znásilní. Zdrcenou Daphne čeká ještě další rána: zjistí totiž, že je těhotná. Rodině hrozí skandál a společenský pád. Jediné, co zbývá, je vše zaonačit tak, aby nikdo nic nepoznal.