Psáno ve hvězdách - Saeed, Aisha (Klokan (Alpress), 2015)
Rodiče v duchu islámské tradice trvají na domluveném sňatku, proto před nimi Naila tají, že se zamilovala. Pod záminkou návštěvy příbuzných odjedou všichni do Pákistánu a tam propuknou svatební přípravy. Zatímco rodina se těší na výhodné spojení, Naila si zoufá. Je pošetilé se bránit, když všechno je psáno ve hvězdách? Ale co kdyby vzala osud do vlastních rukou?