Čekání na nekonečno - Niedl, František, 1949- (MOBA, 2015)
Život architekta Tomáše Merce je plný emocí, a zároveň plný chladu – v rodině, v zaměstnání, má spíše známé než přátele. S lehkostí jemu vlastní navazuje nové milostné vztahy, a se stejnou lehkostí je ukončuje. Je milován i nenáviděn, sám však nedokáže jedno ani druhé.