Dědictví - Bagshawe, Tilly, 1973- (BB/art, 2014)
Flint-Hamiltonovi vlastníli sídlo Furlings několik set let a poslední z rodiny Tatiana je přesvědčená, že ho zdědí. Bohužel jen do chvíle, než při otevření závěti zjistí, že ji otec vydědil.