Medovníček detektivem - Lebeda, Jan, 1936- (Brána, 2015)
Oblíbený skřítek Medovníček se opět vrací tentokrát jako detektiv, který musí v lese, kde bydlí, pomáhat s řešením záhadných případů všem zvířátkům a někdy i lidem. Pátrá třeba po ztracené víle Hanulce, zachraňuje ježici Bělinku nebo se střetne se zlým vodním skřítkem Žabihourem. Pohádky doprovodila půvabnými kresbami Zdeňka Študlarová