Ztráty a lži - Hannah, Sophie, 1971- (Ikar, 2015)
Před třemi lety se Naomi Jenkinsové přihodilo něco strašného - tak strašného, že o tom nikomu neřekla. Teď má další tajemství v podobě ženatého milence. Když ale Robert zmizí, Naomi je jasné, že se mu něco stalo. Policie o tom tak přesvědčená není, zvláště když Robertova žena tvrdí, že je její muž v pořádku. Protože je Naomi zoufalá, rozhodne se riskovat a Roberta označí jako nebezpečného devianta - pak už ho policie bude muset začít hledat.