Andělé v mých vlasech : vzpomínky - Byrne, Lorna, 1953- (Knižní klub, 2014)
Autobiografický příběh ženy, vídající od dětství anděly, kteří jí pomáhají procházet různými peripetiemi v životě. Autorka díky svému daru může pomáhat i dalším lidem.