Dynastie Morlandů. - Harrod-Eagles, Cynthia, 1948- (Knižní klub, 2015)
Píše se rok 1931 a svět se dosud nevzpamatoval z krachu na Wall Street. Krize se dotýká i rozvětvené rodiny Morlandů. Polly opustila Ameriku a vrátila se na Morland. Odkoupila jej od Jamese, který se vydává do divočiny a hledá smysl života. Polly se podařilo zachránit rodný dům a Jack, válečný hrdina, ví, že chce žít jinak. Roberta v Londýně nudí kancelářská práce; jeho sestra Charlotte rovněž touží po změně. Jak léta plynou, visí ve vzduchu hrozba další války. Ale stejně jako bájný pták Fénix vstává z popela, tak i Morlandové znovu dokazují, že ze všeho, čemu musejí čelit, vyjdou silnější než dřív.